Rozšířené vyhledávání
Re: Katerina a nevolnost
katka.fee   25. 01. 2025 13:56
Katerina a nevolnost
[www.kinotip2.cz]

Za me by to teda byla zajimava linka. Tehotenstvi v 45-50 letechusmev
avatar Peregrinaa   25. 01. 2025 18:08
taky mě to napadlo. Jenže se zase dívat na ty Lumírovský vykulený oči.... to snad radši ani ne. By tam zase pobíhal zděšeně se hroutil a spal ve spacáku na zemi... achjo.
katka.fee   25. 01. 2025 19:27
Jo Lumir a jeho detinsky chovani me taky hned napadlosmich nadruhou stranu Katerina je tam jedna z mala normalnich postav, tak by mi ta linka u ni nevadila
avatar sorong2   27. 01. 2025 18:56
A konec konců by byla příjemná změna, kdyby konečně něco dopadlo dobře.
Radulas   27. 01. 2025 19:44
Určitě by to byla zajímavá linka. Myslela jsem, že o mateřství v pozdějším věku bude linka Ivušky, když otěhotněla. Tam to bohužel dopadlo blbě. Ale o mateřství v pozdním věku slýchám čím dál tím víc. Sousedka prvně porodila ve 43 letech (ta tedy s manželem o 10 let mladším) a myslím, že jsou skvělá rodinka.
Jenom doufám, že jestli to tak bude, tak z té radostné zprávy Lumírka neklepne. rofl
avatar sorong2   29. 01. 2025 19:18
Když jsme u toho mateřství, Gábina někoho hledá jako náhradní matku. A nenabízel jim už v minulosti soudce nějakou ženskou? Prověřená, a chtěl to zaplatit. Proč se nejde touhle cestou?
avatar Peregrinaa   30. 01. 2025 18:17
protože je zbytečně hrdá. Vždycky byla. A vyšumělo to, takže to pravděpodobně scénáristé zapomněli. Já hlavně nedávám to hračkářství. Ty dvě husy ošátkovaný to povedou... ten vozíčkář i ten downík jsou fakt sympatický, jenže ta Brodská se vždy tak zaksichtí, ona má ten příšerný křečovitý výraz, že to musím přepnout. A Gréééta no comment...
katka.fee   30. 01. 2025 19:29
Ja si teda nedokazu predstavit, ze pak ta firma bude v plusu. Vzdyt to bude prodelecny. Nevim, no, nejak me ta linka nebavi.
avatar sorong2   31. 01. 2025 06:00
To se snad nemůže samo uživit ani v ulici. Jeden zaměstnanec, jeden ,,uklizeč,, a dvě slepice šéfují? Kolik těch vozíčkářů chce do toho prostůrku nacpat? Vždyť podle hygieny musí mít nějaké šatny, WC a to větší když pro hendikepované. To aby měla prostorové kouzlo z Harryho Pottera rofl a ještě dětský koutek.
katka.fee   31. 01. 2025 21:49
Navic ty mentalne postizeny... jako, co si budem. Nikdo nevi, co se jim odehrava v hlave a jestli jim nemuze "precvaknout"facepalm co pak jako budou delat? Misto aby makal, tak ho tam budou davat dohromady, aby nebyl nebezpecny sobe a okoli? To fakt bude zlaty dul, tahle dilna. Misto toho aby si blazniva Bara koupila aspon mini garsonku, tak to strci vsechno sem facepalm jako Andule to muze byt fuk, koneckoncu je jen zamestnanec. Aspon v tomhle byla poprve v zivote chytra.
avatar sorong2   01. 02. 2025 06:02
Nebo se kluk sebere a půjde jezdit na kole, protože to ho přece baví. rofl
Kamarádka má postiženou dceru. Je jak můj syn, rodily jsme spolu, tak už jim bude 34, ale v hlavě pořád jak 5 let. Je to hodná holka, ale má svůj svět. Pro tu mámu to je hrozná zátěž i když to nikdy nepřizná. Chodí tady několikrát týdně do stacionáře, stojí to hrozný peníze, a stejně to nikdy jiný nebude. Mámě není schopna pomoct. Je to smutný.
avatar sorong2   19. 02. 2025 06:37
Ještě k tomu náhradnímu mateřství. Teď to řeší v ulici a koukám na Jedna rodina a tam taky. Já už jsem dost skeptická k těmhle náhodám. Co se nám zase snaží vtlouct do hlavy?
Radulas   19. 02. 2025 08:36
Taky jsem si říkala. Jestli chtějí upozornit na to, že by se měla přijmout nějaká legislativa k náhradnímu mateřství, aby to bylo jasné a zcela legální, tak by to byl dobrý počin. Ale jak znám Novu, tak bych spíš věřila tomu, že si někdo zařizuje kliniku náhradního mateřství a tohle má být reklama. rofl