Rozšířené vyhledávání
Re: Bláznivá Gréééta
avatar Peregrinaa   10. 01. 2025 18:22
Bláznivá Gréééta
proboha, proč tam vracej tu Anežku, nebo jak se jmenuje, gréta jedna. Hned začne demonstrovat, nebo co. Já tu rodinu tak nesnáším.... Ten kluk, Michal? (vidíte, jsou tam dva roky a já nevím, jak se jmenuje) si ty dlouhý vlasy nechává proč? Vypadá jak Zagorová. No nic....
katka.fee   16. 01. 2025 08:43
Taky nechapu, proc se tam jako na par dni uprostred tydne zjevilasmich to nema skolu? Ale duvod je asi ten, aby jim nekdo sdelil, ze demonstraci musi ohlasit. No tak doufejme, ze zase tahle rozumbrada zmizi na dlouho pryc smich

A ja teda porad nechapu to podnikani stary Jordanovy. Blazniva Andula za ni vlaje jak nejakej ocasek a nevi ktera bije. A Jordanova teda bude zamestnavat postizeny? A prisla k tomu pronajmu vlastne podvodem? A pritom radnice mela lepsi financni nabidku? A starosta si jak obhaji, ze mohli mit viz penez z najmu, ale radsi to priklepli temhle dvoum blaznivkam, ktery o podnikani nevedi lautr nicrofl
Radulas   16. 01. 2025 13:23
Obávám se, že jsem někde četla nebo slyšela, že se Grétka vrací. sad yes
Bára a Andula - skvělá dvojka. Když to začaly plánovat, tak jsem si říkala, že Andula jí bude platná jak mrtvýmu kabát. Zkušenosti nulový, povahou mouchy snězte si mě. Ovšem teď, když se do toho pustila Bára, tak mám silné obavy, že jsou na tom holky podobně. No, ale jde o Ulici, takže opět dojde k zázraku. Z Báry se stane velkopodnikatelka a odborník na problematiku zaměstnávání hendikepovaných, o těch trestaných, co se budou chtít zařadit do společnosti ani nemluvě. No a z uťápnuté Anči se stane vrcholová manažerka. rofl
avatar Peregrinaa   16. 01. 2025 18:18
vždyt se už ted málem porvaly, co teprva až to třeba nebude zezačátku vydělávat, to se Andule oběsí někde na lustru... vždyt je to tak strašně trapný a nereálný...proč tam tu šálovou madam vraceli....

A demonstrace bude legrace, určitě to bude poučné, ehm... panebože. To jsou ty lepší začátky, jak sliboval ten novej kreativní pán? Nevím....
katka.fee   16. 01. 2025 19:06
Ja si myslim, ze to bude tak, ze Sona pujde proti protestujicim a bude se snazit tu demonstraci zastavit. Z uradu ji ale reknou, ze vse je ohlaseny a tim to bude pro studenty 1:0. A pak vsichni budou Grete dekovat jak je skvela a na vse je upozornilafacepalm
Radulas   27. 01. 2025 19:31
Já to tušila, že se ty její aktivity rodičům nebudou líbit a přestanou jí platit tu školu. Za co, proboha?!?!!?! To budeme zase půl roku koukat na zpruzelej ksicht a poslouchat její přemoudřelý kecy. bash
Radulas   27. 01. 2025 19:34
Hele, tohle mít doma nebo v okolí a muset poslouchat tu její osvětu, tak přestanu i třídit odpad a začnu trhat mouchám křidýlka....
avatar sorong2   27. 01. 2025 20:49
avatar sorong2   28. 01. 2025 20:13
Ta holka je úplně blbá? Vážně nevidí to riziko? No mladá a chytrá a rodiče aby se zbláznili.
avatar Peregrinaa   29. 01. 2025 19:02
je příšerná. Celá rodina je příšerná. Ted projevili záblesk zdravého rozumu, že jí to zatrhli, uvidíš, že budou ted všichni proti nim demonstrovat. Pustte Donnu k maturitě!!! Pustte Grétu do Drážďan! Děsivý!!!
Radulas   29. 01. 2025 19:57
Chytrá jak rádio. Ovšem jenom na něco, nebo spíš na to, co se hodí jí. Podle upoutávek přijde rodičům mastná pokuta za tu její protestní činnost. Tak jsem fakt zvědavá, jestli jí dojde, jaký problém tím rodině způsobila, ale spíš si myslím, že řekne, že ta ubohá prasata za to stojí.
katka.fee   01. 02. 2025 10:31
Tak Sonicka by se mela zamerit na Klimovi a zavarit jim. Na to se skodolibe tesimcoolrofl
[www.kinotip2.cz]
avatar sorong2   01. 02. 2025 15:33
Třeba se odstěhují uctadance
Radulas   01. 02. 2025 21:24
Kéž by. rofl
Vítek má podle všeho zase nějaké problémy v bance, tak by mohl změnit povolání a jít třeba dělat správce majáku a vzít celou rodinu sebou. moodyfanynkahajfajv
avatar Peregrinaa   04. 02. 2025 18:32
strážce majáku rofl

ale pade eur, to je docela ranec. Ivuška by mohla začít pro změnu skákat pod auta bohatejch fotbalistů a pak je ždímat, blbá je na to dost :-)

Nebo se stane náhradní matkou Gábině. Mě už napadají samé pííííííííípoviny...
Radulas   04. 02. 2025 19:10
Ani se nedivím. Mne, když Grétku chvilku poslouchám, taky napadají hrozné věci. Přesněji, se rozhoduji, zda by byla lepší vražda nebo sebevražda. bash

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Radulas (04. 02. 2025 19:11).
avatar sorong2   04. 02. 2025 20:14
Vražda, určitě vražda cool ta holka je úplně blbá. Rodinu přivede do dluhů ale pořád si vede svou. Šla by makat holčička, peníze na ulici neleží.
katka.fee   04. 02. 2025 21:48
Vsak ona jeste rozpouta ve skole nejaky studentsky odboj. Je jedno s cim, hlavne aby byla v opozicifacepalmsmich uz se tesim na Sonicku az si ji vychutnacool
Radulas   05. 02. 2025 09:40
To bude zajímavý souboj. Přemoudřelej sebestřednej puchejř a mocí posedlá mstivá hysterka, co musí mít pravdu za každou cenu. Na to se těším. I když teda nevím, komu bych mohla fandit. rofl