Rozšířené vyhledávání
Re: Herrmann
katka.fee   16. 11. 2024 08:57
Herrmann
Tak kdo myslite, ze bude jeho otec? Me napadlo, jestli je nevymenili v porodnicismich takova zapletka tu jeste nebyla a takovy veci se stejne dejou...
avatar sorong2   16. 11. 2024 17:45
A šlo by to vůbec zjistit když maminka už nežije?
avatar sorong2   11. 12. 2024 19:23
Tatínek byl fešák.
Chystáte vánoce? Já mám nějak skoro všechno hotový a stejně se nemůžu zastavit.
avatar Peregrinaa   11. 12. 2024 19:40
přesně. Já mám všechno, říkám si, to je super, letos v předstihu a co? Houbeles. Furt kmitám. Neustále. BRrr... Jinak se to konečně vyřešilo, ted bude hledat podle mě příbuzný.

A co ty nány zakládají za podnik? Bára Šála a Bláznivá Andule? Já jsem to vůbec nepochopila, v čem chtějí tyhle dvě kozy podnikat?
avatar sorong2   11. 12. 2024 20:03
Někde jsem četla, že se čas zkracuje. Že hodina už není hodina. Podle mě to odpovídá, nestihnu vůbec nic rofl
A ty 3 grácie? Něco s hračkama. Nevím přesně.
katka.fee   12. 12. 2024 10:54
Takze ona ma penize z prodeje baraku a misto toho, aby je chytre investovala a koupila treba byt, tak se spoji s blaznivou Andulou a rozjede pochybny podnikani? Jako jestli zkrachuje, tak se snad ani nebudu divitsmich
avatar Peregrinaa   12. 12. 2024 18:28
to bude strašný. A ještě tutově se přidá kus nábytku alias Jitka, to si dovedeš živě představit ty tři košťata, jak tam někde navazují na zašlé časy Království hraček a patlají tam paňáčky z moduritu. Panebože... Ale včera se mi líbila ožralá Soněnka. Tu mají všichni taáááák rádi...

Btw, co říkáte na kauzu Stardance? Já bejt jí, tak se nevrátím... jednou jí vyhodili, vrátí se komínem, ona je fakt úča i v reálu. Sucharka, jak opravovala toho svého tanečníka... "Byli bysme rádi..." a ona: "BYCHOM!!" V živém přenosu tvl. A uvidíte, že ještě vyhraje. Já bych se tomu vůbec nedivila.
avatar sorong2   12. 12. 2024 20:24
Zdá se mi ten prostor dost malý, a to ještě chtěla dětský koutek? Vždyť to je taková kancelář, nebo to šlo někam za roh? Tam si můžou vyřtřihovat panáčky z papíru.
Radulas   12. 12. 2024 22:07
Taky mi přišlo, že je to jenom jedna místnost a ne moc velká. Ale u scénáristů nikdo neví. Vzpomínám si na Ordinaci, kdy byt, ve kterém nejdřív bydlela Barnová, pak Mandlová a potom Suší, měl 2 pokoje a kuchyň. Pak se po letech v seriálu objevil Suchého otec, který u nich pak nějakou dobu bydlel a najednou se v tom bytě objevil ještě další pokoj. smich
avatar sorong2   13. 12. 2024 06:22
No Liškovi taky měli nějaký tajný pokoj, jak tam byl tatínek že?
katka.fee   12. 12. 2024 22:57
Vzdyt jsou uplne blaznivy. Andula byla blba vzdycky, ale tak ji to muze byt ve vysledku jedno, jeji penize to nejsou. Ale ta Bara je uplne mimo, to si jako nekde necha vyrobit kostky a pak to budou v ulici prodavat? Nebo to tam budou balit? Ja z toho fakt nemuzurofl
katka.fee   12. 12. 2024 22:54
Za me je vitez Oskarsrdce ten nema konkurenci.
Hele, ja vim, ze tu Vondrackovou moc lidi nema rado, ale ja vim z anonymniho zdroje (nebudu rikat odkud to vimsmich), ze ona je proste rada, ze tancuje a ma pohyb a bere to takhle. Naopak treba Hartl tam vsem lezl na nervysmich