Rozšířené vyhledávání
Re: vystřelte někdo
avatar Peregrinaa   07. 11. 2024 18:46
vystřelte někdo
tu šílenou Ivušku někam do pryč. To se nedá. To je tak blbá ženská!!!! A samozřejmě, ty prachy jí fotbalista čmajzne, uvidíte. Já bych jí přerazila, ta patří do blázince...
Radulas   07. 11. 2024 18:50
Jestli jí ty prachy fakt sebere, pak to zvládne ona sama. Jenom se nevystřelí, ale zastřelí, a bude to první rozumná věc, co udělá. bash
avatar Peregrinaa   07. 11. 2024 19:50
ta není schopná se ani zastřelit, jak je blbá. Ona opravdu potřebuje psychiatra, to je diagnoza, prostě má komplex z toho, že něco někomu udělala a tímhle se trestá, naprosto typický. Je to vlastně stockholmský syndrom naruby. Akorát na ní budou všichni nasraný, syn už si jí neváží a starej jí brzy dá facku. A zaslouženě.
avatar sorong2   07. 11. 2024 20:22
Dnes byla vážně na ránu. Může být někdo tak blbej?
katka.fee   07. 11. 2024 20:48
A vsad se, ze to bude tak, ze ji Bidrman nakuka, ze si myslel, ze ona mu tam tu obalku podstrcila schvalnerofl ze mu je nechtela cpat naprimo, aby se necitil trapne a protoze je Iva uplne debilni, tak mu to sezere i s navijakemrofl a normalne mi zacina byt lito Michala, protoze kvuli debilni matce je odsunutej na druhou kolej
Radulas   07. 11. 2024 21:29
Bidrman je oprsklej frajírek a už jí asi prokouknul, že stačí zafňukat a ona se potento. Tak věřím tomu, že máš pravdu. A možná tomu věří i on, že mu tam jako dobrá víla tu obálku podstrčila. Jestli ne, ne, tak je drzej jak opice. Slušnýho člověka by nenapadlo otírat obálku někoho cizího a v masérně, kde je jenom na návštěvě. O tom, že je Ivuška naprosto debilní, když tam tu obálku nechá válet, o tom už ani nemluvím. Sice jsem proti věčným rozchodům v Ulici, ale vůbec bych se nedivila, kdyby jí Vítek opravdu poslat do tmy. Ale doufám, že k tomu nedojde, protože koukat další sezónu na její další fňukání se mi fakt nechce. I když ona bude stejně fňukat pro cokoli jiného, tak je to asi jedno.
avatar Peregrinaa   08. 11. 2024 18:59
přesně. A jak se ted tváří zase trpitelsky, ten výraz svatý utrápený mučednice... Vždyt ten manžel jí musí mít tak plný zuby!!! Neuvěřitelná píííí, já se musím až smát