Rozšířené vyhledávání
trojka
avatar sorong2   12. 02. 2026 20:26
trojka
No a je to tady, holky se spustí ještě spolu, a budou přepisovat kalendář rofl
Je tam ještě někdo kdo s někým nešu...? rofl
Radulas   13. 02. 2026 15:47
Re: trojka
Možná tak ještě malá Klárka. rofl

Ne, tenhle druh vztahu nějak nejsem schopná pochopit. Asi jsem staromódní a určitě už stará na tyhle novoty. Nova se těmhle trojkám už věnuje podruhé (teda co vím, možná už víckrát). To už bylo v Jedna rodina, jen s tím rozdílem, že tam byla jedna žena a dva muži. Nějak mi přijde silně ekl, když si představím, že bych večer byla s chlapem, a věděla, že to podle kalendáře v poledne dělal s mojí kámoškou. A to se ještě ani nevyjadřuji k emocím.
Ona pak nakonec ještě bude mít pravdu Blanka, když uvažovala o tom, jestli není Kristýna po babičce. Holky se nakonec domluví, že je jim nejlíp spolu, a pustí Denise k vodě. rofl
A ještě by mohly adoptovat malou Esterku.
avatar sorong2   13. 02. 2026 16:52
Nejsem zrovna puritán, ale tohle si představit taky neumím. A tady to vypadá že bude opravdu každý s každým bangrofl
avatar sorong2   27. 02. 2026 10:09
Co tomu všemu říkáte? Tahle trapná parta, jediná Blanka jim to řekla dobře. Nová rodina samý problém, království taky, Lukáš a jeho dialíza. Je mi ho líto ale proč další trápení? Parta maturantů a hádky kolem předtančení, hádky Lumíra a Kateřiny. Atd atd. Já po těch letech opravdu uvažuju že nebudu koukat. A Pak si říkám že to přece nemůžou nechat tak depresivní,,
Radulas   27. 02. 2026 13:13
Taky jsem už uvažovala o tom, že se na Ulici vykašlu. Teď tam fakt nějak není žádná linka, na kterou bych se těšila.
To Petrovo podnikání taky vypadá, že skončí katastrofou. Zatím to na mě dělá dojem, že ten jeho kamarád ho do toho zatáhl, aby z něj vytáhl nějaký prachy ještě než ve finále společně zkrachujou.
Nová rodina je příšerná. To budou další dramatický scény s nima. Přestěhují se do velkého bytu, který je zjevně nad jejich finanční síly, tak bude věčný fňukání kolem peněz. Taky žádný optimistický téma.
Já bych si po celém dni ráda dala Ulici jako večerníček. Něco milého, zábavného, aby se mi pak dobře usínalo a ne katastrofu za katastrofou.
Taky nechápu, proč si scénáristi vždycky vyberou jednu postavu, které pak nakládají jednu katastrofu za druhou. Ale v Ulici se všechny nemoci zázračně vyléčí, tak doufám, že to i s Lukášem brzo dobře dopadne. rofl
avatar sorong2   04. 03. 2026 19:41
Já tu trojku nemůžu vidět. To se nám vážně snaží nabulíkovat že to je normální? bash
Radulas   04. 03. 2026 20:13
Jo, všechny postavy kromě Blanky se tváří, že je to normální. Nepochopím. Mně je z toho nanic. shock
Millagros115   05. 03. 2026 11:08
Mně to nepohoršuje.
Osobně bych tak žít asi nechtěla, ale každýho věc, jak si to zařídí. A pořád je mi to milejší než některé pokrytecké vztahy, které se neustále snaží tvářit jako ta jediná a správná tradiční rodina.
Radulas   05. 03. 2026 17:05
Ale mě to taky nepohoršuje. Ať si každý spí s kým chce, ale jak jsem už jednou psala, je mi nanic z pomyšlení, že bych byla večer s chlapem, který byl ráno s mojí kamarádkou. I když je mi jasné, že někdy se tohle stane, aniž by to všichni, kterých se to týká, tušili. sad yes
Určitě bych ale nemohla v takovém vztahu žít.
avatar sorong2   06. 03. 2026 17:53
Mě spíš hrozně štve jak se nám nenápadně podsouvá že to je normální, jako koupit si dítě. No to jsou přece hrozný věci.
avatar sorong2   28. 03. 2026 06:34
Tak aspoň trochu nějaká něžnost s pejskem. Doufám že z toho taky nebudou chtít vytřískat nějakou kalamitu. Vzteklinu, přejetý pes a podobně.
Radulas   28. 03. 2026 20:54
Moc bych za to nedala, že budou. Nemůžu se dívat na to, když někdo ubližuje dětem nebo zvířatům.
Tu linku nějak nepobírám. Daniela dělá na té záchranné stanici brigádu už nějakou dobu. Určitě už tam lidi nechali spoustu zubožených zvířat, tak proč najednou zájem zrovna o tohle štěně? No dobře, budu brát, že je obzvlášť roztomilé, tak se holt do něj všichni zamilují. To chápu, já jsem schopná zamilovat si každého psa, kterej se na mě podívá. Ale no tak! Už zase hledám v Ulici logiku? rofl
avatar sorong2   29. 03. 2026 09:09
Určitě to bylo to nejkouzelnější stěně na světě. rofl
Radulas   29. 03. 2026 11:41
Jo jo, to bude ono!!! rofl

Ještě by mě zajímalo, koho ze štábu nebo herců ten pes je. Už hráli psi Pagáčové a Syslové, tak čípak je asi Áďa (nebo jak ji pojmenovali)? hmm
avatar sorong2   29. 03. 2026 18:52
Možná to bude reklama na nějaký útulek.
Radulas   30. 03. 2026 15:35
Že by konečně udělali reklamu něčemu smysluplnému a ne jen komerčním řetězcům? To by bylo záslužné.

Teď jsem viděla ukázku, kde se Prokop culí na Adrianiny erotické fotky, ale posléze mu ten úsměv zamrzne, když se s Adrianou sejde a ta mu řekne, že ona mu je neposílala. Tak to zase vypadá spíš na Soňu, aby Prokopa dostala od Adriany. Kokešovou teď balí Eddie, tak ta snad nemá na Prokopovi zájem. I když u téhle čůzy bych se nedivila ničemu.
avatar sorong2   31. 03. 2026 06:34
Já spíš pořád myslím na tu Kokešovou.
Radulas   31. 03. 2026 13:42
Uvidíme. Ona Kokešová je taky pěkná potvora a Adriana jí párkrát šlápla na kuří oko,
avatar sorong2   31. 03. 2026 20:41
Nebude to Edi, že ne. Prosím.
Radulas   01. 04. 2026 16:18
Proboha ne, to by se mi teda taky nelíbilo. Ten se sice nechoval vždycky úplně bezchybně, ale zatím je tam za slušnýho a pohodovýho kluka. Jestli z něj udělají takovýho hajzlíka, tak mě fakt naštvou. stop
avatar sorong2   01. 04. 2026 19:58
No a dneska ten Prokop, mmmm dancetuc
Radulas   02. 04. 2026 18:51
Teď by mě docela zajímalo, komu ty fotky vlastně poslal. rofl
avatar sorong2   02. 04. 2026 21:08
Že si ho zablokoval že?rofl nelíbilo.
Radulas   23. 04. 2026 18:57
Tak koukám, že ten jejich polyamorní vztah už není žádná idylka. Děvčátka se sice tváří jako nejspokojenější ženušky velkého paši, ale mám dojem, že přitom si obě tiše malují, jak ho jednou budou mít jenom pro sebe.
Teď by mě fakt pobavilo, kdyby si Denis do toho nového bytu pořídil nějakou třetí a obě je poslal do tmy...
Jo a nehysterčí ta Daniela zbytečně? To si jako fakt myslí, že jsou Blanka a Evžen nadšení z toho, že jim Kristýna nakvartýrovala do bytu kámošku?
avatar sorong2   23. 04. 2026 20:04
Taky si myslím. Protože až taky budou chtít miminko, tak asi nebude chtít žít v tomhle pokřiveném vztahu ani jedna.
Radulas   08. 06. 2026 18:57
Že by byla Kristýna těhotná, když omdlela u zápočtu? To by byl dobrej fór. To by mě zajímalo, jak by to v rámci té jejich polyamorie řešili. Jestli by toho prcka vozili taky všichni tři, jako když venčí Adu. rofl
avatar sorong2   09. 06. 2026 06:18
Jo to by bylo vtipný rofl jen se obávám, že to bude něco daleko nudnějšího. Sezóna končí tak už teď se asi nic moc zásadního dít nebude.