Rozšířené vyhledávání
Mára
avatar sorong2   10. 11. 2025 19:30
Mára
Odkud se to vrátil? Dělá si tam nějaké testy na formule nebo co? rofl
Radulas   10. 11. 2025 21:18
Re: Mára
Z Dánska? rofl To je taky prapodivná linka. Tak nejdřív začne chodit "do školy", že si dodělá maturitu. Pokud si vzpomínám, tak tam měl problémy i s angličtinou, kterou se ale určitě domlouval, když makal tenkrát po tom maléru s dluhama za pašovaný cigarety na té vrtné plošině. Teď dostal nabídku z Dánska, kde testuje auta. Ono má Dánsko nějaký významný automobilový průmysl? No nic. Taky si stěžuje, že mu dělá problémy angličtina. Nebylo by lepší, aby byl doma s rodinou a dodělal si tu maturitu? rofl
Rímský holt má nějaký dlouhodobý kšeft, tak Máru museli někam uklidit. Ale proč takhle krkolomně? facepalm
avatar sorong2   11. 11. 2025 06:42
Já to právě vůbec nepochopila. Jako je mi jasný že má někde jinou práci nebo může být nemocný jako Jirka od Gábiny, ale tohle je vážně hrozně překombinovaný.
Radulas   11. 11. 2025 19:14
Viď. Tak to jsem ráda, že si to nemyslím jenom já. Vždyť se to dá udělat i normálně, že se jednou za čas objeví nebo zatelefonuje, že má rito třeba do Brna a přijede až ráno, a jinak se o něm může někdo z rodiny zmínit, třeba se zeptat, kde je, aby nevypadl z děje, ale vymýšlet takový kostrbatý důvod je snad zbytečný.
avatar sorong2   12. 11. 2025 06:35
Navíc tedy ten knír, vypadá jako sňatkový podvodník rofl
Radulas   12. 11. 2025 14:28
Jo, ten je strašnej, Doufám, že je to k nějaké té jiné roli, že si to nenechal narůst dobrovolně, jako když dost dlouho nosil takový ten účes á la pytel na odpadky. rofl
avatar sorong2   12. 11. 2025 20:04
No to je taky hrozná móda. Někdy mám pocit že si ti lidi říkají že čím hůř tím líp rofl
Millagros115   16. 11. 2025 13:09
Asi to bude k nějaké roli, nehledě na to, že je Movember...
avatar sorong2   17. 11. 2025 10:23
Jakože čím hnusnější fousy... rofl
Millagros115   19. 11. 2025 11:16
Movember je každoroční celosvětová kampaň zaměřená na zdraví mužů, která probíhá celý listopad (od „moustache + November“).
Muži si v listopadu pěstují kníry, aby na sebe upozornili a otevřeli debatu o rakovině prostaty, rakovině varlat, duševním zdraví mužů, prevenci sebevražd.

Mně se taky na chlapech kníry nelíbí (až na pár výjimek - třeba můj strejda bez kníru vypadá fakt divně), ale zase je to jednou za rok a tenhle happening se mnou docela rezonuje.
avatar sorong2   19. 11. 2025 19:59
Ale tím že ulice se natáčí pár měsíců dopředu tak to asi nesedí. To aby se s fousama objevil někdy po vánocích.