Rozšířené vyhledávání
Panebože, to je nechutný
Radulas   28. 10. 2025 19:21
Panebože, to je nechutný
to už snad přeháněj s tím prstem.....
avatar sorong2   29. 10. 2025 08:06
Re: Panebože, to je nechutný
No vážně, to zas bude zápletka na půl roku. Brrr. Opravdu jsem čekala když Luďek začali otvírat tu sesličku, že vytáhne hlavu rofl
Radulas   29. 10. 2025 10:21
Tak co to bude? Buď Pokladník chce vystrašit Erika, ale proč by strkal prst to balíku Val, která s nimi nebydlí? Nebo v tom má jenom čínská mafie bordel a přibalila výstrahu do špatnýho balíku?
V každém případě ale pochybuju, že by si parta mladých lidí sotva odrostlých dětskému věku nechala doma takovouhle příšernost. Mně se toho zvedal žaludek i u televize a při představě, že bych se k něčemu takovému nachomýtla v reálném životě, je mi mdlo.
Podle ukázek bude dneska "humorná" zápletka, až prst v krabici objeví Žofčina máma. Tak asi proto, ale to na věci nic nemění.
avatar sorong2   29. 10. 2025 19:53
No já nevím jak bych reagovala. Je to jen prst, ne celá mrtvola. spíš mi to přijde nechutný. Možná nějaký úraz při balení, ale zase to množství těch sáčků proti vlhkosti. Pokladník v tomhle prst mít nebude si myslím.
Radulas   29. 10. 2025 19:58
Taky si myslím, že Pokladník v tom nejede. Jenom se, už díky tomu, že to tak chápe Soňa, budou mnoho dílů ubírat tímhle směrem, aby to pak během 5 minut skončilo s tím, že to byl pracovní úraz v Číně a jenom si někdo opletl krabici. shock
avatar sorong2   30. 10. 2025 06:18
Asi tak nějak. Pochybuji že by takto objevili neobjasněnou vraždu v Číně rofl
Ale ten 5000 díl mohli udělat nějak lepší. Dřív uměli zakomponovat něco do děje. Pořád vzpomínám jak se krásně důstojně rozloučili se starým panem Liškou.
Radulas   30. 10. 2025 17:21
Taky jsem čekala, že 5000. díl udělají nějak zajímavě. A ono nic.
avatar sorong2   06. 11. 2025 19:36
Co ten Kolda? Podle ukázek na fb měl konečně dostat přes hu.. ústa od táty. Uteklo mi to nebo ještě nebylo?
Radulas   07. 11. 2025 09:39
Nepřišla jsi o to, ještě to nebylo. Jenom se obávám, že to, podle náznaků (jak Magda říkala, že počká na třídní schůzky, až pozná rodiče) bude zase nějaký otec tyran a Kolda bude mít nějaký problém i s matkou, a měsíce se bude pitvat jeho psychika. shock Jsem proti tělesným trestům, ale u některých lidí je jedna dobře mířená facka nad všechna slova.
avatar sorong2   07. 11. 2025 19:56
Pěkně se dělal na setkání s tchánem. Chudák holka, říkám si co jí ještě provede.
Radulas   08. 11. 2025 10:36
Tam fakt něco bude v té jejich rodině. Otec tyran, k matce se zřejmě chová jako k onuci, tak synáček si podle jeho vzoru myslí, že ženský mají právo jedině tak držet hubu a krok.
avatar sorong2   09. 11. 2025 07:07
To je fakt, děti doma přebírají ten příklad. Málokdo se pak z toho ,,normálu,, umí vymanit. A je úplně jedno, jak moc se to některý z rodičů snaží před dětma utajit. Děti obvykle velmi dobře vědí co se doma děje.
U Koldy to bude ještě jiný případ. Jeho fotr bude taky asi pěkný hovado, i podle toho, co občas dřív říkal, ale myslím, že to bude velmi podpořeno tím, jak dal tý holce telefon, co si z něj jen dělala prdel.
Už se o tom mluvilo, jak pořád sleduje nějaký videa, myslím, že to scénáristi napasují na problematiku manosféry a hovad typu Andrew Tate, který radikalizuje mladý kluky. Jeho chování k holkám je příšerný, holky bere jako něco podřadnýho. I co se týče Laury, kterou asi má rád - svým způsobem, se k ní chová velmi manipulativně.
Radulas   10. 11. 2025 21:19
Jo, to je pravda. Na TV nova už je v tohle smyslu nějaká ukázka.
avatar sorong2   11. 11. 2025 06:40
Mě připadá hrozný co se dneska děje. Všechno to tlačení do děcek, že když se jim nelíbí co jsou, můžou se přešít. Nebo tohle, mě to trochu zavání islámem, kde je žena jen majetek v pytli.