Rozšířené vyhledávání
království
avatar sorong2   23. 10. 2025 19:21
království
Tady ono to vždycky stálo za dvě věci, ale co se vrátila Sára tak to je úplná depka.
Radulas   23. 10. 2025 19:43
Re: království
Souhlas. To je příšerná postava. A přesně tohle v království potřebovali. Jako by nestačila blbá nálada z toho, že se firmě nedaří. Teď budou ještě skákat kolem Sárinky. Fakt by mě zajímalo, na čem ti scénáristi ujížděj ´,
avatar sorong2   24. 10. 2025 08:37
No určitě ne antidepresiva. Možná moc koukají na zprávy rofl tam to je samá černá kronika.
Radulas   24. 10. 2025 14:52
Antidepresiva budou brzo potřebovat diváci. Myslím, že by neškodilo, aby Ulici nechali jako pohodový seriál a necpali do něj furt nějaké katastrofy. I ty sice patří k životu, ale v Ulici je to v poslední době - možná v posledních letech - víc katastrof než příjemných událostí.
avatar sorong2   24. 10. 2025 20:07
To říkám už nějakou dobu. Ty jejich témata. Člověk to má jako oddychový seriál a nechce myslet na nějaké složitosti.
Radulas   24. 10. 2025 20:20
A teď do toho zase mafiáni. "Možná je to vaše ulice, možná jste to vy." Děkuju pěkně, ale fakt netoužím po tom, aby se v naší ulici proháněli mafiáni. A koukat se mi na to taky nechce. Erik mi přijde dost hloupej a nesvědomitej, takže do toho určitě ještě zatáhne své spolubydlící. Nejdřív se jim vnutí do bytu a teď je ještě ohrozí. Stejně se divím, že ho odtamtud ještě nevyhodili. Michal je celkem splachovací, ale holky by mohly být důraznější. Vymýšlí jen kraviny a ještě tam za ním každou chvíli vletí matinka. Kdybych měla takového spolubydlícího s takovou matkou, tak by to udělala jednou a chlapec by jel rychlostí blesku.
avatar sorong2   25. 10. 2025 06:26
Tak je to protekční dítě kterému vždycky všechno prošlo, maminka zametla cestičku. Opravdu by potřeboval natlouct si čumák. A To věčný natáčení všeho. No s tím bych ho taky hnala.