Rozšířené vyhledávání
království
avatar sorong2   23. 10. 2025 19:21
království
Tady ono to vždycky stálo za dvě věci, ale co se vrátila Sára tak to je úplná depka.
Radulas   23. 10. 2025 19:43
Re: království
Souhlas. To je příšerná postava. A přesně tohle v království potřebovali. Jako by nestačila blbá nálada z toho, že se firmě nedaří. Teď budou ještě skákat kolem Sárinky. Fakt by mě zajímalo, na čem ti scénáristi ujížděj ´,
avatar sorong2   24. 10. 2025 08:37
No určitě ne antidepresiva. Možná moc koukají na zprávy rofl tam to je samá černá kronika.
Radulas   24. 10. 2025 14:52
Antidepresiva budou brzo potřebovat diváci. Myslím, že by neškodilo, aby Ulici nechali jako pohodový seriál a necpali do něj furt nějaké katastrofy. I ty sice patří k životu, ale v Ulici je to v poslední době - možná v posledních letech - víc katastrof než příjemných událostí.
avatar sorong2   24. 10. 2025 20:07
To říkám už nějakou dobu. Ty jejich témata. Člověk to má jako oddychový seriál a nechce myslet na nějaké složitosti.
Radulas   24. 10. 2025 20:20
A teď do toho zase mafiáni. "Možná je to vaše ulice, možná jste to vy." Děkuju pěkně, ale fakt netoužím po tom, aby se v naší ulici proháněli mafiáni. A koukat se mi na to taky nechce. Erik mi přijde dost hloupej a nesvědomitej, takže do toho určitě ještě zatáhne své spolubydlící. Nejdřív se jim vnutí do bytu a teď je ještě ohrozí. Stejně se divím, že ho odtamtud ještě nevyhodili. Michal je celkem splachovací, ale holky by mohly být důraznější. Vymýšlí jen kraviny a ještě tam za ním každou chvíli vletí matinka. Kdybych měla takového spolubydlícího s takovou matkou, tak by to udělala jednou a chlapec by jel rychlostí blesku.
avatar sorong2   25. 10. 2025 06:26
Tak je to protekční dítě kterému vždycky všechno prošlo, maminka zametla cestičku. Opravdu by potřeboval natlouct si čumák. A To věčný natáčení všeho. No s tím bych ho taky hnala.
Radulas   17. 06. 2026 11:26
Co je zase tohle za linku? Tak před rokem slavnostně otevřela Bára Království hraček a teď si uvědomila, že radši bude hlídat vnoučata? Ona, workoholik? To zřejmě potřebovali vrátit do Ulice postavy z dřívějška, tak se s Brodskou domluvili, že bude chvíli pokračovat, ale proč jí pak vymýšleli linku s Pavlem, který má dceru a je jasné, že chce být blízko u ní a nemůže jen tak vypadnout do Barcelony.
To jsem se už divila, že se Andula vrátila do bistra, když předtím byla tak nadšená do obnovy Království hraček.
Přitom pár postav už nějakou dobu v Ulici neukazují, jenom se o nich mluví, ale jako tam jsou. Tak se Bára může odstěhovat a řídit to na dálku, Linda může být výkonná vedoucí, občas se o ní mohou zmínit a ostatní fungují dál.