Rozšířené vyhledávání
Re: zase ožralááá
avatar Peregrinaa   20. 04. 2025 22:15
zase ožralááá
[www.kinotip2.cz]

Dělají si legraci? To nemůžou tu Bláňu nechat bejt? Scénáristé jsou prostě..... Nj, zase se ožere, a zase bude 1255644 vzdychat a hroutit se. Já už nemůžu ...
avatar sorong2   21. 04. 2025 08:28
Taky mě to naštvalo. Oni vážně dělají jen to nejhorší.
Radulas   21. 04. 2025 12:48
Ach jo. Proč? Naprosto zbytečný. Baba bude na koni. Ať ty scénáře radši fakt nechají psát AI, určitě to dopadne líp.
Radulas   23. 04. 2025 19:21
Docela slušně to podělala. Baba z toho udělá záležitost, Blanka to podle všeho zítra dopodělá a léčebna čeká...
Proč ti scénáristé musí všechno rozvrtat. Když konečně jednou něco dobře dopadne, tak to takhle zazdí.
avatar sorong2   24. 04. 2025 07:31
Mě to tedy taky naštvalo. Nemůžou nechat někoho spokojenýho.
avatar Peregrinaa   24. 04. 2025 18:45
a hanušková ji bude ještě zachranovat. Chudák Evžen, já mám Fingera tak ráda jako herce.... Začne chlastat taky, uvidíte. To úplně podělali. Ale musí se nechat, že ryba tu ožralou hrát umí...
avatar sorong2   25. 04. 2025 06:58
To umí. Ale dostat scénáristu do ruky tak mu asi ublížím.
Četl tu někdo temná věž od Kinga? Na konci jsem chtěla uškrtit Kinga. Fakt to se mnou cloumalo roflrofl
avatar sorong2   29. 04. 2025 06:38
To vypadá že ji v tom chtějí nechat totálně vykoupat. Odmítání pomoci, pochlastává. Má někdo tu zkušenost? Třeba z okolí? Jednou se napije a spadne na začátek? Mě to připadá jako blbost.
Millagros115   29. 04. 2025 13:11
Bohužel to není blbost.
Můj fotr to takhle má taky. Proto se nestýkáme. Protože na to prostě nemám. On má prostě období, kdy je v pohodě. Rok, dva.. funguje. Pak mu přepne a půl roku chlastá, jako by nebylo zítřka. Pak se z toho nějak sebere, zase rok, dva někdy i tři funguje... a takhle to pokračuje dál a dál...
Radulas   29. 04. 2025 15:27
Bohužel je to tak. Měla jsem v okolí pár alkoholiků. Pokud se drží, tak OK, vše zalito slunce. Pak si jednou cucnou a jako by to léčení nebylo. Jedna kolegyně chlastala 1. ligu, bohužel i její manžel. Když přišla z léčení, tak byla vždycky plná nadšení z nového života. Ovšem jenom do té doby, než vylezl z léčebny její manžel. První co bylo, byl mejdan na oslavu, že jsou oba doma a chlastali vesele dál. Když je pak začali sbírat v bezvědomí doma nebo i na ulici, tak teda zase šli na léčení. No a takhle to šlo furt dokola a pokud se neuchlastali, běží to tak stále. Teď už to naštěstí nesleduju. Vyhodili ji, když to udělala podruhé.
avatar Peregrinaa   29. 04. 2025 18:37
alkoholiků plná rodina.Moje jako. Bohužel. A pokud si ten člověk neuvědomí,že má problém, NIkdy a nikdo ho nedonutí k léčbě. končí to i smrtí. Vlastní bolestná zkušenost. CHlast je nejhorší droga na světě, protože to jde pozvolně, velmi pomalu, ale do jisté smrti.... Je mi jí líto.
avatar sorong2   29. 04. 2025 18:59
Děkuju všem za odpověď. Já takový zkušenosti nemám. Tedy ne že bych žila mezi abstinenty, ale nic tak vážného ne.
Radulas   29. 04. 2025 19:17
Buď ráda. V rodině jsme to naštěstí neměli, ale kamarádka měla problém s otcem. Nebyly to zrovna příjemné historky. A ono i když jde o kolegy nebo lidi, kteří jsou jen tvoji známí, vždycky bylo hrozné pozorovat, jak alkohol zničí úplně všechno. Pozorovat, jak se z talentovaných a schopných lidí stávají bezvýznamné trosky.
Ovšem já, od začátku kritik Hanuškové, musím přiznat, že se mi ta její omluva líbila. Už mě napadlo, že snad právě ona pohne Blanku k tomu, aby se sebou začala něco dělat, ale pak jsem to zavrhla jako myšlenku příliš optimistickou. A ejhle, my o vlku a Vlasta za dveřmi.
avatar sorong2   30. 04. 2025 12:32
Aneb jak někdo někde psal, ještě z nich budou kámošky. rofl