Rozšířené vyhledávání
Andula a Bára
Radulas   12. 02. 2025 18:52
Andula a Bára
Proboha, co zase mají? Přece od samého začátku věděly, jaké prostory si pronajímají! Najednou se Andula hroutí, že tam tam nemůže být, když tam umřel Hrihorij. Tak že by si to teď, když si to nechaly přestavět, rozmyslely a šli podnikat někam jinam? Já padnu, fakt.
avatar sorong2   12. 02. 2025 19:35
Re: Andula a Bára
A teď ty znamení. Jestli to vzdají, co bude? Nějaká pokuta?
Radulas   13. 02. 2025 18:54
Otevírání Království hraček je teda trapas na entou. rofl Dvě šéfové a dva zaměstnanci, V téhle sestavě chtějí rozjíždět podnik? A Starej Hložánek, to je taky trapák. Všude se vetře jak Pitralon, jenom se zadarmo nažrat a nachlastat. Bože muj, za co? shock
avatar sorong2   15. 02. 2025 05:38
Nejvíc rozumu tam má ten vozíčkář
avatar sorong2   18. 02. 2025 20:26
Tak holkám to moc nejde a ještě jim tam kradou.
Radulas   18. 02. 2025 21:28
Jestli si to nevzal nebo nepůjčil ten Vašík, když ho Bára nenechala hrát si s tím v práci.

Ale něco teda nechápu. Ve firmě mluvily s Ančou o tom, že nikdo nekupuje a Tomášovi si stěžovala, že musí dodělat spoustu zakázek.
avatar sorong2   19. 02. 2025 06:31
To jsem taky nepobrala
avatar Peregrinaa   19. 02. 2025 18:08
vzdyt je to celé úplně na hlavu postavené. I to prostředí tam je děsivý.......shock
avatar sorong2   14. 03. 2025 05:58
Co ta holka co se vrátila? Ani nevím jak se jmenuje. Vždycky se ukáže a zmizí. Co to je? Tak když nemám čas ani na kafe tak někam nelezu ne?
Radulas   14. 03. 2025 12:09
Sára. Ta mě nebavila už minule. Proč ta Andula furt musí konat dobro a o někoho pečovat. Sárinka ji určitě zase dostane do problémů.
katka.fee   14. 03. 2025 13:25
Musim to sem napsat, to se nedarofl koukam na dily zpetne a tu dilnu absolutne nepobiram. Neni tam ani noha, vsichni tam sudlaj nejaky kousky dreva a Bara si vecne stezuje, ze nestihaj. To berou zakazky na internetu? Vzdyt tam pracuje tak 2 a pul clovekasmich to se fakt neda tahle linka
avatar Peregrinaa   14. 03. 2025 19:26
přesně. Já se u toho chechtám. To vymysleli tedy linku par excellence. Vzdyť i ty herečky evidentně neví, co vlastně mají hrát. A ta výroba, to je opravdu prdel mlceti zlatorofl
avatar sorong2   15. 03. 2025 09:55
No je to hrůza. Vašík uklízí, hasič v práci spí, dělá vlastně vozíčkář a alkoholik a mají uživit 6 lidí? To už přece musí být divný i scenaristům ne?
Radulas   15. 03. 2025 10:38
Scénáristům není divný nic. Já mám občas pocit, že to píše AI, ale nějaká kreknutá neotestovaná beta verze. A herci taky asi moc nepřemýšlí o tom, co říkají. Jako Rybová, když jako Blanka po schůzi vyvrací drby, že má poměr s prezidentem a řekne tam, že za jednoho BUDOUCÍHO byla provdaná.
Já myslela, že v tom království budou i něco vyrábět, ale zatím jenom kompletují výřezky, kterým tak maximálně lehce obrousí nějakou tu ostřejší hranu. Obě ženský šílí, jak nestíhají a pak se Andula vybavuje s praštěnou Sárou a zve ji na kafe, jako kdyby neměla do čeho píchnout. No a Sára - obávám se, že tam nakonec skončí jako zaměstnanec, protože na Slovensku na ni jako na budoucí letušku tutově nečekají. budliky