Rozšířené vyhledávání
Re: Proboha
Radulas   14. 10. 2024 16:04
Proboha
[tv.nova.cz]

Ta se nacpe všude.
katka.fee   14. 10. 2024 16:42
Uz jsem to cetla driv. Ona je fakt vsudesmich jedina dobra zprava je snad ta, ze by Vendula mohla jit do pryc a v bistru bude nekdo novy
avatar Peregrinaa   14. 10. 2024 18:38
já už jí nemůžu ani vidět a to mám vietnamce vesměs velice ráda. Tuhle ne, je strašně arogantní. A ta Ivuška, jak furt sype tomu týpkovi, chápete to někdo? Kdyby blbost nadnášela, tvl... já bych jí dala takových pár facek. A Vandousek je v pekle. Jsem zvědavá, co na to Ludííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, že mu vytunelovala komoru a bude si chtít skočit, muhehee
Radulas   14. 10. 2024 19:30
Vanďousek je fakt totálně vypatlaná. "Puč mi sto tisíc a já to všechno vyhraju zpátky."
avatar sorong2   14. 10. 2024 20:48
No tak to bylo hustý. Ale Ivuška, ta je na ránu. Nechcete mě taky někdo takhle sponzorovat? roflbash
katka.fee   14. 10. 2024 22:15
Ja ji taky moc nemusim. Ale paradox je, ze mi nektery jeji videa na IG prijdou vtipnysmich
A nejdebilbejsi postavou je uplne vydlabana Iva. Muze dat Bidrmanovi rovnou kreditku a pin. Uplne zbytecny, aby za ni furt chodilfacepalm tu by fakt meli nekam zavrit a klic hodit do kanalu.
A s Vandouskem jeste bude sranda. Tu by taky meli zavritsmich
Radulas   14. 10. 2024 23:49
Já už čekám jenom na to, kdy Ivuška toho Bidrmana adoptuje.
Vandička je na tečku. Zatáhne do problémů celou rodinu. To už asi Ludí nebude prezident, což.